Könyves csajszis

Ki a cukibb: a magyar vagy az amerikai mesehős?

cuki_cimlap  

Mit nekünk Disney és társai! Mi is tudunk mindent ugyanolyan jól, sőt, még egy kicsit jobban! Nem hiszed? Nézd meg!

Egy egész egyszerű teszt. Nézz rá a képekre, és kérdezd meg magadtól: kit simiznél meg szívesebben? Kit látnál színesebben a gyereked szobájában? Lássuk!

cuki1a

cuki1b

 A Dreamworks Sárkányok című sorozatának hősei, és Süsü, az örök antisárkány, a vagányan vörös loboncos “jó királyfival” az oldalán.

cuki2a

cuki2b

Mel, a Kis kedvencek titkos életének sztárja, és Frakk, a macskák réme. Jó, jó, igaz, utóbbi a megtestesült retro, a gusztustalan tapéták és kárpitok kimeríthetetlen tárháza, de azért mégis eltalálták!

cuki4a

cuki4b

Mr. Fox. Hiába adta Clooney a hangját, a mese nézhetetlen volt. Én már csak tudom, véletlenül megvettük, és el is aludtunk rajta. Ellenben Vuk! Örök kedvenc mindenhol!

cuki5a

cuki5b

Felix, a macska, és Sicc, a macska. Kálmán Jenő meséje versben íródott. Igen, baromi retro, de ma is bejön a gyerekeknek. Mi teszteltük!

cuki3a

cuki3b

Peter a Family Guy-ból, és Mézga Géza a Mézga családból. Látszik, hogy Mézga úr mennyire felháborodott az összehasonlításon…

cuki7a

cuki7b

Ez a kék dolog a Cartoon Networknek egy gesztenye, de tényleg. Méghozzá a Chowder című sorozatból. Alatta pedig Kippkopp, a kis édes. Marék Veronika szeretnivaló “gyereke”.

cuki6a

cuki6b

Professor Owl a Disneytől és Doktor Bubó, akiről még mindig beszél az utókor…

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!