Könyves csajszis

5 pont a veszekedésmentes családi shoppinghoz

c_shop_c

Tömeg. Lökdösődés. Pénzkidobás. Stressz. Hogyan úszhatjuk meg a családi nagybevásárlást mégis összeveszés nélkül? Adunk néhány tippet, ami könnyebbé teszi az életet, és elrejtettünk köztük 3 ajándékot is.

c_shopping

1. Lehetőleg ne péntek délutánra hagyjátok ezt a programot, ugyanis mindenki más is így tesz. Keressetek olyan időpontot, amikor már szellősebbek az üzletek! Zárás előtt például. 🙂 

c_net

2. Készüljetek fel! Nézzetek utána az interneten, hogy mit is szeretnétek, és azt hol kapjátok meg olcsóbban! Így sokkal kevesebbet kel feleslegesen mászkálnotok, és sokat tudtok spórolni is. Vegyétek számba azt is, hogy hol vannak különböző kedvezmények, akciók, kuponok. Ha otthon megbeszélitek, ki mit tart helyesnek, nem fogtok utána a boltban összeveszni. Egy tipp: ha a Líra könyvesboltban vásároltok és Mastercard betéti kártyával fizettek, 500 Ft kedvezményt kaptok november 20-ig.

c_burger

3. Az indulatok akkor kezdenek igazán elszabadulni, amikor már mindenkinek korog a gyomra. Így először is arra figyeljetek, hogy indulás előtt egyetek, és legyen nálatok innivaló, esetleg valami rágcsálnivaló is! Ha viszont már úgy érzitek, valamit enni kéne, akkor ne nézzetek meg még 3-4 boltot, mert valakinek biztos el fog fogyni előbb-utóbb a türelme. Üljetek le, egyetek, lazítsatok! Ha a Burger Kinget választjátok és Mastercard betéti kártyával, ajándékba kaptok egy közepes sültkrumplit, így rögtön meg is takarítottatok párszáz forintot. Sőt, akár többet is, mert más kedvezménnyel is összevonhatjátok! Ez az akció november 20-ig tart.

c_candy

4. Oda menjetek, ahol jól érzitek magatokat! Vegyétek számításba, hol van a gyerekeknek egy kis játszó, vagy rajzoló sarok, ahol szusszanhat egyet, hol kóstoltatnak finomságokat a vásárlókkal, hol kaptok ajándékot a vásárlásért! Tipp: November 19-ig a Tescóban a Mastercard betéti kártyával fizetők ajándék hátizsákot vagy logikai játékot kapnak. Ezt pénteki és szombati napokon lehet átvenni 10:00 és 20:00 óra között, ameddig a készlet tart. A Mastercard hoszteszpultoknál lehet átvenni az ajándékot a fizetési bizonylat felmutatásával. A Mastercard oldalán lehet megnézni az akcióban részt vevő áruházak listáját.

c_couple-sleeping-in-front-of-tv

5. Legyetek nagyvonalúak! Ne most bányásszátok elő a régi sérelmeket, és ne fkapjátok fel mindenért a vizet. Estére levezetésnek tervezzetek be egy jó kis filmnézést, vagy valami más programot, amiben mindenki fel tud oldódni. Dobjátok össze előre a család kedvenc sütijét, nasiját. Örüljetek egymásnak! 🙂

 

Figyelem, a cikkben szereplő  Mastercard promóció 2016 november 20-án véget ért!

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!